Financieel

Aandelen kopen via een applicatie

Aandelen kopen app is een optie die steeds populairder wordt omdat je binnen no-time geld kunt overmaken op de applicatie die je vervolgens weer via de applicatie kunt investeren in aandelen. Maar welke applicaties zijn er momenteel beschikbaar voor het beleggen van geld in aandelen? En zijn er nog websites voor beginnende beleggers zodat je zeker weet dat je op een correcte wijze geld investeert? Op deze vragen zullen we hieronder nader ingaan zodat je zelf aan de slag kunt gaan met het beleggen in aandelen.

Gebruik de applicatie de Giro

De Giro is het grootste platform als het gaat om investeren van geld in aandelen. Je kunt via deze applicatie gemakkelijk een account aanmaken. Hierbij is het wel goed om te benoemen dat je na het aanmaken van je account wel persoonsgegevens moet verstrekken om te verifiƫren dat je een echt persoon bent. Als je dit hebt gedaan moet je vervolgens ook je bank koppelen aan je account. Zodra je beide stappen hebt gedaan is het verificatieproces voltooid en kun je direct geld storten op jouw account.

Als je het geld hebt gestort op jouw account kun je vervolgens makkelijk het geld investeren in aandelen naar keuze. Je kunt in het uitgebreide overzicht eenvoudig het aandeel selecteren waarin je wilt investeren en vervolgens kun je op eenvoudige manier de aandelen aanschaffen. Zodra je bod is geaccepteerd zul je jouw aandelen terugvinden in het overzicht van je portefeuille.

Mocht je jouw aandelen op een gegeven moment willen verkopen, dan kun je dit wederom eenvoudig via de applicatie van De Giro doen. Je kunt hierbij jouw aandelen selecteren en vervolgens verkopen voor een bepaalde prijs per aandeel. Zodra de aandelen zijn verkocht wordt het geld op jouw account in de applicatie bijgeschreven.

Ben jij nieuw in het beleggen?

Ik begin met beleggen, dat is iets wat je steeds vaker hoort. Als jij op het punt staat om net te beginnen met het beleggen in aandelen is het goed om vooraf voldoende inzicht te hebben in de strategie. Je wilt immers niet beleggen zonder dat je weet hoe het gaat want dit kan enorm veel geld kosten.

Als je namelijk geen verstand van beleggen hebt, kan het voorkomen dat je een verkeerde buy order instelt waardoor je teveel betaald voor een bepaalde aandeel. Dit is natuurlijk erg zonde en daarom is het goed om van te voren inzichtelijk te hebben hoe dit gaat. Hierbij is het aan te raden om diverse websites te raadplegen die zijn opgezet voor beginners. www.ikbeginmetbeleggen.nl is een dergelijke website waar je veel informatie over beleggen kunt vinden. Hierdoor weet je zeker dat je geen informatie over het hoofd ziet waardoor je met een gerust hart aandelen kunt kopen.