Financieel

Waarom je de administratie beter kunt uitbesteden

Veel ondernemers beginnen hun onderneming uit liefde voor wat ze doen. Ze helpen mensen graag verder in hun leven of carrière en beginnen daarom hun eigen coaching agency. Of ze houden van reizen en besluiten om daarom een eigen reisorganisatie te starten. De meeste ondernemers beginnen hun onderneming vanuit passie. Maar veelal lopen ze tegen dezelfde problemen aan. Hoe groter de onderneming wordt, hoe groter de rompslomp er omheen wordt. En het grootste zorgenkindje wordt dan ineens de administratie.  

Want de meeste ondernemers zijn geen boekhouders. En dat is niet erg. Alleen willen de meeste ondernemers aan het begin, uit kostenbesparing, zo min mogelijk uitbesteden.

Waar je aan het begin van de onderneming een paar factuurtjes in de maand hebt, kan je na verloop van tijd en bij voldoende groei dagelijks bezig zijn met de administratie. En wanneer dat gebeurd wordt het een belemmering in de groei van de onderneming. 

Je administratie uitbesteden

Daarom adviseren wij ondernemers om hun administratie vanaf het begin uit te besteden. Hoe minder tijd jij als ondernemer aan je administratie kwijt bent, hoe meer tijd je in je bedrijf kunt steken.

Er zijn vele manieren om je administratie uit te besteden. Je kunt kiezen om het bij een boekhouder, zoals deze boekhouder in Hoofddorp, die het hele proces voor je uit handen nemen. Het nadeel daar van is dat je geen real time inzicht hebt in je cijfers. Je weet alleen hoe je bedrijf er voor staat als je een update krijgt van de boekhouder. Daarnaast moet je alle bonnetjes en facturen iedere week of maand bij je boekhouder brengen. 

Administratief Gemak

Gelukkig is zijn er tegenwoordig vele andere manieren om het boekhouden prettiger, sneller en real time te maken. Zoals AdministratiefGemak.nl dat voor je kan doen.

Zij zorgen dat je altijd en overal realtime-inzicht hebt in je cijfers. Zo weet je direct hoe jouw bedrijf er voor staat. Het gaat allemaal ontzettend eenvoudig. 

Je download de app op je telefoon, scant de bonnetjes of de factuur en het wordt allemaal direct en vol automatisch verwerkt. En met de prettige interface en overzichtelijke dashboards heb je overal en altijd direct inzicht tot de meest recente cijfers.  En je hoeft geen boekhouder te zijn om de overzichten te begrijpen. Het is zo ingericht dat zelfs mensen met dyscalculie het begrijpen.

Voor de ondernemers die dit lezen en die bang zijn voor de kosten. Dat valt allemaal reuze mee. Je kunt al starten vanaf €69 per maand. Dat is voor iedere ondernemer wel te behappen.

Zo wordt de administratie weer leuk en kan jij je als ondernemer weer volledig richten op waar je goed in bent en wat je het leukst vindt om te doen.